PIZZA LA FAMIGLIA .

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza La Famiglia .. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 21:38 Alles goed, smakelijk
8 jun 2024 om 22:48 Goede pizza.
4 jun 2024 om 1:07 Een pizza gemaakt met goedkoop smakeloos materiaal sorry niet lekker
21 mei 2024 om 8:43 J"avais demandé d'etre patient car j'ai ded difficultés à marcher hors voyre chauffeur se dirigeait vers son véhicule
18 mei 2024 om 19:46 Heel lekker Alleen spijtig dat we op een van de pizza twee haren hebben gevonden
5 mei 2024 om 9:54 Het was heel lekker. Alleen kregen we een pitta broodje met andere saus dan gevraagd. Een geluk dat mijn dochter het wel mocht.
1 mei 2024 om 8:42 De pizza was niet hard genoeg gebakken. Ontbrak een beetje aan smaak.
24 apr 2024 om 7:36 Zeer lekkere pizza het duurde alleen wel even voor ze waren geleverd
15 apr 2024 om 8:51 Op voorhand besteld, dus geen rekenking houden met de besteltijd! Het restaurant heeft laten weten dat ze een kwartier later zouden zijn door de drukte. Niet elk restaurant doet dit, dus we waren heel aangenaam verrast. Het eten zelf was erg lekker!!
15 apr 2024 om 6:51 Zeer goed.
6 mrt 2024 om 10:08 Een half uur later dan gevraagd (ruim op tijd besteld) en eten was lauw. Eten was wel lekker na opwarmen.
4 mrt 2024 om 6:21 Super lekker Gaan we zeker nog bestellen!!